Over RSM

"RSM is dé adviseur op het gebied van Assurance, Tax en Consulting voor middelgrote organisaties en familiebedrijven op de nationale en internationale markt."

Al meer dan 100 jaar is RSM een vertrouwd gezicht bij vele ondernemingen in Nederland; verspreid over acht vestigingen met ruim 650 professionals. Met het prachtige pand op Parklaan 34 in Eindhoven is RSM – en haar juridische voorgangers – sinds januari 2000 ook een bekend gezicht in deze regio op financieel, fiscaal, en strategisch gebied.

Wereldwijd is RSM het 6de grootste netwerk van onafhankelijke accountants, fiscalisten en consultants; in 120 landen met 57.000 professionals. Zo zijn we lokaal betrokken én internationaal verbonden!

The Power of Being You
RSM staat voor kwaliteit; dit zorgt dat we onze collega’s veel uitdaging, ontwikkeling en verantwoordelijkheid kunnen meegeven binnen hun functie. RSM’ers geven aan dat de sfeer als zeer prettig wordt ervaren, en daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Want naast het harde werken is er ook zeker ruimte voor ontspanning en vrije tijd. RSM is een no-nonsense organisatie, waar je jezelf kunt ontwikkelen als persoon en professional.

Onze medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van ons succes. Of je nu in de startblokken van jouw carrière staat, specialist of generalist bent, we verwachten van jou als professional dat je altijd breder kijkt. Door iedereen een warm welkom te geven, echt te willen begrijpen en met je mee te denken hopen wij dit te realiseren. Met een internationaal netwerk dat jou de kansen biedt om bij verschillende klanten een kijkje te nemen, blijft het werk gevarieerd, uitdagend en maak je echt onderdeel uit van het RSM-team. Met een persoonlijke touch en een informele bedrijfscultuur leren we van elkaar en zo groeien we met elkaar mee.

Nieuwsgierig geworden?

Bezoek onze website www.rsmnl.com voor meer informatie over onze dienstverlening of ga naar www.werkenbijrsm.nl voor een overzicht van onze actuele vacatures!